کرتین وال یا دیوار پرده ای curtain wall یکی از زیباترین انواع نمای بیرونی ساختمان می باشد که مانند دیواری شیشه ای جلوی بنا قرار میگیرد. این مدل نما به دلیل نصب مجزا از دیوار بیرونی ساختمان اصلی تاثیر چشمگیری بر بار مرده داشته و به همین دلیل در مقاوم سازی بناها موثر عمل می کنند. علاوه براین، این نوع نمای منجر به جلوگیری از اتلاف انرژی شده و مانند عایق حرارتی و صوتی عمل می کند. در ادامه انواع نمای شیشه ای کرتین وال، مزایا، معایب، قیمت، نحوه اجرا، ویژگی های لامل و مشخصات فنی و ویژگی های آنها را بررسی خواهیم کرد. با سایان وین همراه باشید.
نمای کرتین وال چیست؟
نمای بیرونی یکی از مهم ترین بخش ها در ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و غیره می باشد که ارتباط مستقیم بر جلوه ظاهری و همچنین مقاومت آن در برابر شرایط محیطی دارد. کرتین وال نوع خاصی از نماهای شیشه ای می باشد که مانند حائل مقابل دیوار بیرونی ساختمان قرار میگیرد. معنی کرتین وال curtain wall در زبان انگلیسی دیوار پرده ای می باشد و نحوه اجرای آن نیز دقیقا به همین صورت است. در واقع نمای کرتین وال از یک سازه فلزی بسیار مقاوم با ساختار شبکه ای تشکیل شده که مقابل دیوار بیرونی و نمای خارجی ساختمان نصب میشود. سپس تایل های شیشه ای دوجداره یا سه جداره در رنگ های مورد نظر روی آن قرار میگیرند. با توجه به تعریف فوق، مهم ترین ویژگی در کرتین وال، اجرای مجزای نمای ساختمان است. به همین دلیل وزن آن هیچ تاثیری بر بار مرده ساختمان ندارد که منجر به افزایش مقاومت بنا در برابر زلزله خواهد شد. استراکچر و سازه فلزی نما از جنس های مختلفی مانند فولاد، آلومینیوم و چوب تولید میشود که نوع آلومینیومی در سطح بالاتری از استاندارد قرار گرفته است.
لامل کرتین وال چیست؟
در ساختار کرتین وال سازه زیرین شبکه ای دارای اهمیت بسیار زیادی است. چون تمام تایل های شیشه ای روی آن قرار گرفته و در صورت اجرای نادرست می تواند آسیب جدی به نما وارد کند. لامل کرتین وال یکی از مهم ترین اجزا می باشد و در واقع بخش اصلی تشکیل دهنده شبکه زیرین نما است. لامل نمای کرتین وال به پروفیل های آلومینیومی یا فولادی و چوبی گفتی میشود که در حالت عمودی و افقی نصب میشوند. در حال حاضر اغلب لامل ها آلومینیومی هستند و از مقاومت بسیار بالایی برخوردار می باشند.
لامل های عمودی را اصطلاحا مولیون و لامل افقی ترنسُم نامیده میشود. از مهم ترین تفاوت های این دو نوع لامل، طول آنها می باشد. در بسیاری از مواقع طول لامل افقی کمتر از عمودی در نظر گرفته میشود. این در حالیست که عرض این دو با هم تفاوت چشمگیری ندارد. دلیل تفاوت در طول لامل ها در نمای کرتین وال، ایجاد توازن در وزن می باشد. دقت داشته باشید که این یک قانون همیشگی نیست و ممکن است به دلایل مختلف مانند افزایش زیبایی نما طول و عرض لامل های افقی و عمودی با هم برابر در نظر گرفته شوند.
هدف از دیوار پرده چیست؟ مزایای کرتین وال | شرکت تام براون دیوارهای پرده ای هدف اصلی دور نگه داشتن هوا و آب از ساختمان هستند و اساساً به عنوان یک محافظ و عایق عمل می کنند. ساختمان هایی که دیوارهای پرده ای دارند نگهداری آسان تر (و مقرون به صرفه تر) خواهند بود و به طور کلی عمر طولانی تری خواهند داشت، زیرا دارای این سپر محافظ اضافی هستند..
تفاوت نمای کرتین وال قاب دار و فریم لس
با توجه به تعاریفی که ارائه شده، مهم ترین تفاوت در کرتین وال های فریم دار و فریم لس، جلوه ظاهری آنها است. در نوع فیسکپ بعد از اینکه تایل های شیشه ای درون لامل ها قرار میگیرند، درپوش های فلزی بسیار مقاوم روی لبه های آنها را می پوشاند. به همین دلیل نوعی قاب برای شیشه ها ایجاد میشود. علاوه براین، دقت داشته باشید که برخلاف مدل های فیس کپ، کرتین وال های بدون قاب در کارخانه و کارگاه ابتدا آماده شده و درون قاب های مخصوص قرار میگیرند. به همین دلیل اجرای آنها بسیار سریع انجام میشود.
علاوه براین، مدل های فریم لس این امکان را فراهم می کنند که با یراق آلات مخصوص بتوان تایل های شیشه ای را در جهت جلو یا عقب باز و بسته کرد تا شبیه به پنجره شوند.
عایق بندی در لامل نمای کرتین وال چگونه است؟
نمای کرتین وال یک سیستم نمای بیرونی است که در ساختمانها برای ایجاد عملکرد حرارتی و ضدآب مناسب استفاده میشود. این سیستم دارای عناصر مختلفی است که در کنار یکدیگر به عملکرد عایقبندی نمای کرتین وال کمک میکنند. به طور کلی، عایقبندی در نمای کرتین وال از دو جنبه مهم تشکیل میشود: حفظ حرارت و جلوگیری از نفوذ آب و هوا.
حفظ حرارت: نمای کرتین وال برای حفظ حرارت ساختمان از روشهای مختلفی استفاده میکند. این سیستم دارای لایههای عایق حرارتی است که در کنار لایههای معماری آن قرار میگیرند. لایههای عایق حرارتی میتوانند شامل عایق حرارتی خاص درون پنجرهها، عایق حرارتی بین فضای میانی پنجرهها و لایههای عایق حرارتی بر روی پنلهای کرتین وال باشند. این عایقها کمک میکنند تا حرارت درون ساختمان نسبت به محیط خارجی حفظ شود و تلفات حرارتی کاهش یابد.
جلوگیری از نفوذ آب و هوا: عایقبندی در نمای کرتین وال برای جلوگیری از نفوذ آب و هوا بسیار مهم است. لایههای عایق ضدآب و هوا مانند ممبرانهای ضدآب و پوششهای خاص به کار میروند. این لایهها در نقاط اتصالات، اتصالات لایههای مختلف و محلهایی که نفوذ آب و هوا میتواند رخ دهد، قرار میگیرند. عایقبندی مناسب در این نقاط کمک میکند تا از نشت آب و نفوذ هوا جلوگیری شود و ساختمان در برابر رطوبت و سایر عوامل آب و هوایی محافظت شود.
از اهمیت و کیفیت عایقبندی در نمای کرتین وال برای حفظ کارایی و عملکرد این سیستم نمایی نباید غفلت کرد. عایقبندی مناسب به همراه مواد با کیفیت و استفاده از تکنولوژیهای مدرن میتواند تأمینکننده عملکرد برتر در حفظ حرارت و جلوگیری از نفوذ آب و هوا در نمای کرتین وال باشد.
مزایای کرتین وال
نمای ساختمان ها تنها جنبه زیبایی ندارند و در اجرای آنها باید به تاثیراتی که مستقیم یا غیرمستقیم بر مقاومت سازه و اتلاف انرژی و غیره ایجاد می کنند نیز توجه کرد. کرتین وال یکی از نمونه های بسیار حرفه ای می باشد که مزایای متعددی را به همراه داشته و به همین دلیل در بازه زمانی کوتاه با استقبال بالایی مواجه شده است. برخی از مزایای نمای کرتین وال عبارتند از:
افزایش مقاومت ساختمان
مقاوم سازی ساختمان از مهم ترین فاکتورها در اجرا و زیباسازی آن می باشد و کرتین وال در این زمینه موفق عمل کرده است. با توجه به اینکه سازه اصلی و استراکچر این نما جدای از دیوار اصلی ساختمان نصب میشود، به همین دلیل هیچ بار مرده ای به بنا اضافه نخواهد کرد. در نتیجه می توان گفت مقاومت ساختمان در برابر زلزله با این نوع نما تا حد مطلوبی افزایش پیدا می کند.
علاوه براین، این نما مانند پرده ای شیشه ای مقابل ساختمان قرار میگیرد، به همین دلیل می توان از آن به عنوان نوعی حفاظ استفاده کرد. این حفاظ و دیوار از ساختمان در برابر وزش باد و طوفان های سهمگین جلوگیری خواهد کرد. مهم تر از همه اینکه، تایل های شیشه ای نما با فاصله از پنجره ها نصب میشوند و به همین دلیل مانعی در برابر تابش مستقیم اشعه ماورابنفش خورشید به داخل ساختمان خواهند بود. در نتیجه فرش، مبل و پرده های ساختمان به دلیل عدم تابش مستقیم نور خورشید کمتر دچار تغییر رنگ و پوسیدگی خواهند شد.
جلوگیری از اتلاف انرژی
یکی از اصلی ترین مزایای کرتین وال، جلوگیری از اتلاف انرژی می باشد. تایل های دوجداره یا سه جداره شیشه ای مانع موثری در برابر هدر رفتن انرژی هستند و به عنوان یک عایق حرارتی قوی عمل می کنند. فضای خالی بین دو جداره شیشه از هدر رفت انرژی جلوگیری می کند و از این طریق می توان هزینه های ساختمان را کاهش داد.
اجرای سریع
با توجه به اینکه بسیاری از قطعات و اجزای نمای کرتین وال در کارگاه ها آماده سازی میشوند، لذا اجزای آن در محل نصب بسیار سریع قابل انجام است. این مساله مخصوصا در ساختمان هایی که در مکان های با تردد بالا قرار دارند یک مزیت بزرگ محسوب میشود. علاوه براین، تایل های شیشه ای ابعاد بزرگی داشته و با سرعت بالا و بدون نیاز به مصالح ساختمانی با چسب های مخصوص در پروفیل ها قرار گرفته و ثابت میشوند.
عایق سازی صوتی و رطوبتی با کرتین وال
شیشه های مورد استفاده در این نوع نما می توانند به عنوان یک عایق صوتی نیز عمل کنند. چون دوجداره یا سه جداره بوده و به همین دلیل امواج صوتی به سختی به آنها نفوذ خواهند کرد. همچنین لازم به ذکر است، کرتین وال مقابل دیوار بیرونی ساختمان قرار میگیرد و مانند حفاظ در برابر نفوذ نم و رطوبت حاصل از بارش برف و باران عمل می کند.
جلوه ظاهری منحصر به فرد
تنوع بالا در طرح و رنگ و مدل باعث میشود تا نمای کرتین وال جلوه از جلوه ظاهری بسیار خوبی برخوردار باشند. متناسب با معماری ساختمان می توان رنگ تایل های شیشه ای را تغییر داد و برای بهتر شدن ظاهر نما از مدل های بدون فریم استفاده کرد.
روشنایی و نور بیشتر در ساختمان
به عنوان یکی دیگر از مزایای اجرای نمای شیشه ای کرتین وال می توان به نور و روشنایی بیشتر در ساختمان اشاره کرد. قرار گرفتن شیشه های رنگی ساده یا رفلکس که با شیب دو درجه جلوی نمای بیرونی ساختمان قرار میگیرند، باعث نفوذ نور ملایم به داخل میشوند. ملایم تابیدن نور مانع از آسیب به فرش و پرده ها خواهد شد. نور و روشنایی در شرایطی به داخل ساختمان نفوذ می کند که به خوبی حریم خصوصی نیز حفظ میشود. به همین دلیل از این نوع نما برای ساختمان های مسکونی نیز استفاده میشود.
انواع نمای کرتین وال
نمای شیشه ای کرتین وال بر اساس نحوه اجرا و نصب و ساختار آن دارای تنوع بالایی می باشد. به عنوان مثال، بر اساس شکل ظاهری و نحوه اجرای تایل های شیشه ای روی سازه فلزی زیرین می توان آنها را در گروه های زیر دسته بندی کرد:
کرتین وال فریم لس یا بدون قاب
همان طور که از نام این نوع نما مشخص است، در اجرای آن هیچگونه قاب و فریم روی تایل های شیشه ای قابل مشاهده نیست. یکی از مهم ترین دلایل برای انتخاب این نوع نما، زیبایی و جلوه ظاهری بسیار عالی می باشد. برخلاف تصور اغلب افراد نمای فریم لس کرتین وال دارای مقاومت بالایی می باشد و با دقت زیاد می توان قاب و فریم را در زیر شیشه ها مشاهده کرد که شبیه به سایه جلوه می کنند.
کرتین وال فیسکپ یا قاب دار
کرتین وال فیس کپ face cap از رایج ترین انواع نمای شیشه ای می باشد که قاب و جداره های آلومینیومی روی تایل های شیشه ای اجرا میشوند. قرار گرفتن جداره و قاب فلزی روی شیشه ها در افزایش مقاومت آنها تاثیر زیادی دارد، اما شستشو و تمیز کردن نما را با کمی چالش ممکن است مواجه کند. در واقع در این نوع نما شیشه ها روی لامل نصب میشوند و قاب آن نوعی درپوش فشاری محسوب میشود.
لازم به ذکر است، طول و عرض درپوش فشاری یا همان قاب روی نمای شیشه ای را می توان تغییر داد. کمتر شدن طول و عرض در اغلب مواقع تاثیر زیادی بر زیبایی ظاهری نما دارد.
معایب کرتین وال
علیرغم مزایای متعدد نمای کرتین وال، بهتر است به معایب و نقاط ضعف آن نیز اشاره شود. یکی از مهم ترین معایب این نوع نما، نگهداری و شستشوی سخت آنها می باشد. این نوع نما تنها توسط افراد حرفه ای قابل انجام است و از داخل ساختمان نمی توان لک و کثیفی های روی آن را تمیز کرد. علاوه براین، اجرای نمای شیشه ای کرتین وال نیاز به تخصص و مهارت بسیار بالایی دارد. در صورت اجرای غیر استاندارد این نوع نما، امکان ریزش تایل شیشه ای در صورت برخورد ضربه و وزش بادهای شدید وجود دارد. به همین دلیل تنها افراد و تیم های حرفه ای باید اجرای آنها را انجام دهند.
یکی دیگر از معایب کرتین وال، قیمت بالای آن است. شیشه های مورد استفاده در این نوع نما دو جداره و گاها سه جداره بوده و لامل ها نیز آلومینیومی هستند. به همین دلیل قیمت بالایی دارند.
پنجره کرتین وال
تایل های شیشه ای نصب شده بر روی این نوع نما می توانند مانند پنجره عمل کنند. در واقع پنجره کرتین وال به نوع خاصی از نماهای شیشه ای گفته میشود که بخش هایی از آن متحرک و قابل باز و بسته شدن است گفته میشود. تایل های شیشه ای که مقابل پنجره های اصلی ساختمان قرار میگیرند در این نوع نما قابل باز و بسته شدن هستند و شبیه به پنجره عمل می کنند. متناسب با اندازه و ابعاد پنجره می توان آنها را به صورت لولایی باز و بسته کرد یا به سمت بالا حرکت کنند.
کاربرد نمای شیشه ای کرتین وال
با توجه به جلوه بسیار زیبا و منحصر به فرد این نوع نما و همچنین قابلیت استفاده از رنگ های مختلف شیشه در یک نما، کرتین وال ها کاربرد گسترده ای پیدا کرده اند. برخی از موارد کاربرد این نوع نما عبارتند از:
- اجرا در نمای مراکز تجاری و تفریحی
- اجرا در نمای کلینیک و بیمارستان ها به دلیل عایق صوت بودن
- نصب و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال برای ساختمان های مسکونی
- نصب و اجرا برای نمای ساختمان های اداری و سازمان ها
- نصب و اجرا برای واحد اداری کارخانه ها
- اجرا برای نمای واحدهای آموزشی و موسسات
روش اجرای نمای کرتین وال
علاوه بر تفاوت هایی که در ابتدای متن برای این نوع نما از نظر قاب دار بودن یا نبودن آنها ارائه شد، نحوه اجرای آنها نیز با هم فرق دارد. در حالت کلی انواع روش های اجرای نمای کرتین وال شیشه ای را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:
اجرا با سیستم استیک
در محیط هایی که تردد کمی وجود دارد به دلایل مختلف ممکن است پروفیل یا لامل های افقی و عمودی در محل نصب آماده سازی شوند. در محل اجرای پروژه ابتدا اندازه گیری ها انجام شده و بر همین اساس پروفیل ها برش خورده و در کنار هم نصب و اجرا میشوند. از مهمترین مزایای این روش نصب می توان به حمل و نقل آسان استراکچر و زیرساخت فلزی نما اشاره کرد. نقطه ضعف این روش زمان بر بودن آن در محل اجرای پروژه می باشد که می توانند برای سایر بخش های ساختمان مزاحمت هایی را ایجاد کند.
اجرا با سیستم یونیتایزد
از رایج ترین روش های اجرای نمای کرتین وال می توان به استفاده از سیستم یونیتایزد اشاره کرد. در این روش بر اساس ابعاد و ویژگی های معماری و نمای ساختمان، زیرساخت و استارکچر در کارگاه ها آماده میشود. در این مدل برش پروفیل و جوشکاری آنها همگی در کارگاه انجام میشود. سپس سازه فلزی به محل اجرای پروژه انتقال داده شده و مقابل نمای اصلی نصب میشود. در نهایت تایل های شیشه ای روی سازه نصب و با چسب های مخصوص محکم و با لاستیک های مقاوم عایق بندی میشوند.
نصب یونیتایزد کرتین وال در محل اجرای پروژه در زمان بسیار کوتاهی انجام میشود و کار بقیه بخش ها با اختلال مواجه نمیشود. البته حمل سازه زیرساخت فلزی با چالش های متعددی همراه می باشد که یک نقطه ضعف برای این روش به شمار می رود.
مشخصات فنی کرتین وال
در حالت کلی مشخصات فنی کرتین وال فریم لس و فیسکپ و نیمه قاب دار شامل موارد زیر می باشد:
- قاب های مورد استفاده در این نوع نما دارای تنوع بالایی بوده و شامل قاب های 60 و 50 میلیمتری است.
- پروفیل های مورد استفاده در نوع باکیفیت این سازه ها آلومینیومی بوده و نمونه های فولادی نیز در برخی از پروژه ها استفاده میشود.
- شیشه های مورد استفاده در آنها دو یا سه جداره هستند.
- شیب سقف سازه کرتین وال 2 درجه در نظر گرفته میشود تا نور طبیعی به صورت ملایم به فضای داخل تابیده شود.
- امکان نصب شیشه های معمولی رنگی و رفلکس برای نما وجود دارد.
- برای عایق بندی شیشه ها از لاستیک های EPDM استفاده میشود.
- برای عایق بندی بهتر از لاستیک های پلی آمید نیز در درزبندی شیشه ها می توان استفاده کرد.
کرتین وال نیمه قاب دار یا سمی فریم
از دیگر انواع نمای کرتین وال می توان به سمی فریم semi cap اشاره کرد که نیمه قاب دار هستند. در اجرای این نوع نما یکی از قاب های عمودی یا افقی از روی تایل شیشه ای حذف میشود. برای افزایش مقاومت سازه شیشه ها با چسب های سیلیکونی مخصوص کاملا ثابت و محکم میشوند.
علاوه بر دسته بندی فوق، نمای کرتین وال را می توان بر اساس نوع شیشه های به کار رفته در آنها نیز گروه بندی کرد. در ساختمان هایی که نیاز به عایق حرارتی و صوتی قوی دارند، مدل های سه جداره یکی از بهترین گزینه ها محسوب میشود. به طور معمول در بسیاری از ساختمان ها شیشه های دوجداره در نما استفاده میشود.
لامل آلومینیومی بهتر است یا فولادی؟
لامل نمای کرتین وال در دو نوع فولادی و آلومینیومی تولید میشود که هر یک دارای ویژگی های خاصی هستند. بسیاری از معماران نوع آلومینیومی را در اولویت قرار می دهند چون، این نوع لامل در برابر نم و رطوبت و باران های اسیدی مقاومت بالاتری داشته و دچار خوردگی نمیشوند. علاوه براین، پروفیل های آلومینیومی کرتین وال وزن سبک تری نسبت به مدل های فولادی دارند که یک مزیت محسوب میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قیمت پنجره دوجداره آلومینیومی با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.
نمای کرتین وال چه تفاوتی با سایر نماها دارد؟
نمای کرتین وال یک نوع نمای مدرن است که در بسیاری از جنبهها با سایر نماها تفاوتهای مهمی دارد. این نمای خاص با ویژگیها و فناوریهای خود به شکلی منحصر به فرد عمل میکند. در زیر به برخی از تفاوتهای نمای کرتین وال با سایر نماها اشاره خواهیم کرد:
ساختار دوجداره: یکی از ویژگیهای برجسته نمای کرتین وال، ساختار دوجداره آن است. در این ساختار، دو لایه پانل که به طور معمول از جنس فلزی مانند آلومینیوم یا فولاد است، به هم متصل میشوند و فضای میانی آنها با جنسی مانند فوم پلیاورتان یا چوب رزینی پر میشود. این ساختار دوجداره باعث افزایش عملکرد حرارتی و صوتی نمای کرتین وال میشود.
عملکرد حرارتی بهتر: نمای کرتین وال با استفاده از فناوریهای خاص مانند ترمال بریک و عایقبندی مناسب، عملکرد حرارتی بهتری نسبت به سایر نماها دارد. این به معنای کاهش تلفات حرارتی و بهبود کارایی انرژتی ساختمان است. از این رو، نمای کرتین وال معمولاً در ساختمانهایی که به حفظ انرژی و کاهش هزینههای گرمایش و سرمایش نیاز دارند، استفاده میشود.
طراحی زیبا و انعطافپذیری در طرحها: نمای کرتین وال با طراحی زیبا و انعطافپذیری در طرحها و رنگبندیها، میتواند به استایل و استتایل ساختمان شما بسیار کمک کند. این نمای خاص با انواع مختلف پانلها، طرحها و رنگها قابل تطبیق است و میتواند به زیبایی و جلوه ویژه ساختمان شما اضافه کند.
کاهش وزن و سبکی: نمای کرتین وال در مقایسه با برخی سایر نماها، وزن کمتری دارد و سبکی بیشتری دارد. این ویژگی باعث میشود نصب و نقل و انتقال آن سادهتر و کم هزینهتر شود. همچنین، وزن کم نمای کرتین وال باعث کاهش بار معلق و استفاده بهینه از سازه ساختمان میشود.
به طور خلاصه، نمای کرتین وال با ساختار دوجداره، عملکرد حرارتی بهتر، طراحی زیبا و انعطافپذیری، و وزن کم متمایز از سایر نماها است. این نوع نما با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد خود، به یک گزینه بسیار محبوب در طراحی و ساختمانهای مدرن تبدیل شده است.
قیمت کرتین وال
قیمت اجرای کرتین وال به فاکتورهای بسیار زیادی بستگی دارد. به طوریکه در محاسبه قیمت کرتین وال پارامترهای زیر در نظر گرفته میشوند:
- نوع کرتین وال: با توجه به اینکه نما از نوع فریم لس می باشد یا فیسکپ یا سمی فیس نرخ ها متفاوت خواهد بود. مدل های قاب دار به دلیل استفاده زیاد از پوشش های فلزی در اغلب مواقع قیمت بالاتری نسبت به نوع بدون فریم و نیمه قاب دار دارند.
- جنس لامل: با توجه به اینکه لامل های آلومینیومی هستند یا فولادی قیمت ها تغییر می کند. مدل های دارای پروفیل های آلومینیومی نه تنها کیفیت و ماندگاری بالاتری دارند، بلکه قیمت آنها نیز گران تر از فولاد است.
- نوع و جنس شیشه: شیشه های مورد استفاده در این نوع نما سکوریت و لمینت هستند که از نظر کیفیت و ماندگاری و قیمت با هم فرق دارند. اگر در نما از شیشه های لمینت استفاده شود، قیمت نهایی کار بیشتر از شرایطی می باشد که شیشه ها سکوریت هستند. علاوه براین، دوجداره یا سه جداره بودن شیشه ها نیز در این زمینه تاثیر چشمگیری بر قیمت کرتین وال دارد. کاملا طبیعی است که کرتین وال با شیشه سه جداره قیمت بیشتری نسبت به نوع دوجداره خواهد داشت.
- یراق آلات نما: کیفیت و دوام و ماندگاری یراق آلات نیز می توانند در قیمت نهایی پروژه موثر باشند. نوع لاستیک های عایق بندی و چسب و غیره همگی عامل مهمی هستند که قیمت را تحت تاثیر قرار می دهند.
- ابعاد نما: به عنوان یکی از مهم ترین فاکتورها در تعیین قیمت نما، ابعاد آن می باشد. هر سطح نمای ساختمان گستردگی بیشتری داشته باشد، به همان نسبت نیز قیمت اجرای نمای کرتین وال شیشه ای بیشتر خواهد بود.
علاوه بر موارد فوق، در محاسبه قیمت اجرای کرتین وال مهارت تیم و نصاب ها و سرعت عمل آنها نیز می تواند نقش مهمی داشته باشد. دقت داشته باشید که به دلیل اهمیت استاندارد بودن مراحل نصب و اجرای نما، قیمت های پایین برای اجرا نباید عامل اصلی در انتخاب تیم اجراکننده در نظر گرفته شوند. چون افراد حرفه ای در این زمینه به دلیل تخصص و مهارت بالا دستمزدهای بیشتری دریافت نموده و به همین نسبت نیز کیفیت کار آنها تضمین شده خواهد بود.
اجرای نمای کرتین وال در تهران
اگر به دنبال تیمی حرفه ای برای اجرای نمای کرتین وال در تهران هستید، سایان وین می تواند یکی از بهترین انتخاب ها به شمار رود. این مجموعه یکی از فعالان حوزه تولید درب و پنجره دوجداره و نمای شیشه ای می باشد که کیفیت، قیمت مناسب و زیبایی را در محصولات و خدمات خود تلفیق نموده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق راه های ارتباطی پایین صفحه با کارشناسان سایان وین تماس بگیرید.
سوالات متداول کرتین وال
- کرتین وال چیست؟
کرتین وال نوع خاصی از نماهای شیشه ای می باشد که مانند حائل مقابل دیوار بیرونی ساختمان قرار میگیرد. معنی کرتین وال curtain wall در زبان انگلیسی دیوار پرده ای می باشد و نحوه اجرای آن نیز دقیقا به همین صورت است.
- لامل نمای کرتین وال چیست؟
لامل نمای کرتین وال به پروفیل های آلومینیومی یا فولادی و چوبی گفتی میشود که در حالت عمودی و افقی نصب میشوند.