پنجره یو پی وی سی

پنجره یو پی وی سی-sayanwin.com

پنجره یو پی وی سی upvc یکی از پرکاربردترین انواع پنجره مورد استفاده در ساختمان است که دارای وزن سبک بوده و در مدل های تک جداره و دوجداره ارائه میشوند. این پنجره ها در مدل های کشویی، لولایی و فرانسوی و همچنین لیفت اند اسلاید و غیره تولید شده و جلوه مدرن را در نمای ساختمان بوجود می آورند. پنجره های یو پی وی سی را می توان با شیشه های سکوریت و لمینت و همچنین شیشه های ساده و مات، رنگی و طرح دار با پروفیل های بسیار مقاوم اجرا میشود. سایان وین ارائه دهنده انواع پنجره upvc با قیمت مناسب و متعلق به برندهای شناخته شده می باشد. 

یو پی وی سی چیست؟

درب و پنجره از مهم ترین تجهیزات در تمام ساختمان ها است که نوعی عایق و محافظ نیز به شمار می روند. برخلاف گذشته که درب و پنجره های آهنی با وزن سنگین کاربرد داشتند، در چند سال اخیر یو پی وی سی جایگاه مهمی در این زمینه بدست آورده اند. یو پی وی سی مواد تولید شده از پلی وینیل کلراید و برخی مواد افزودنی است که ساختاری شبیه به پلاستیک فشرده داشته و وزن سبکی دارند. در واقع این مواد شکل فشرده و بسیار سخت شده از پلی وینیل کلراید است و مخفف Unplasticized Poly Vinyl Chloride می باشد.  

پنجره یو پی وی سی-sayanwin.com

انواع پنجره یو پی وی سی

پنجره UPVC بر اساس فاکتورهای مختلفی قابل دسته بندی است. یکی از مهم ترین آنها، تعداد جداره های پنجره است که ارتباط مستقیم با میزان مقاومت آنها در برابر ضربه و همچنین عایق حرارت و صوت بودن آنها دارد. بر همین اساس این پنجره ها در انواع زیر قابل تقسیم بندی هستند:

  • پنجره یو پی وی سی تک جداره: 

ارزان ترین مدل پنجره یو پی وی سی است که شیشه های به کار رفته در آنها یک لایه سکوریت یا لمینت است. این پنجره ها برای محیط هایی کاربرد دارد که آلودگی صوتی زیاد نباشد.

  • پنجره دوجداره یو پی وی سی:

شیشه های به کار رفته در این پنجره ها از دو لایه سکوریت یا لمینت تشکیل شده و فضای خالی بین آنها با گاز آرگون پر میشود. گاز بین دو لایه شیشه تاثیر چشمگیری بر افزایش مقاومت آنها در برابر ضربه داشته و پنجره را عایق صوت و حرارت می کند.

  • پنجره سه جداره:

مقاوم ترین و گران ترین پنجره های ساختمانی است که سه لایه سکوریت یا لمینت در آن به کار می رود. پروفیل های به کار رفته در این پنجره ها از خروج گاز آرگون بین شیشه جلوگیری نموده و قیمت بالاتری نسبت به سایر پروفیل ها دارند.

علاوه بر تعداد جداره ها، مدل باز و بسته شدن پنجره نیز بسیار متنوع است. رایج ترین انواع پنجره یو پی وی سی بر اساس مکانیزم باز و بسته شدن عبارتند از:

پنجره یو پی وی سی کشویی

این پنجره ها دارای اسلایدهای ثابت و متحرک بوده و درون ریل در جهت راست و چپ حرکت می کنند. با توجه به عرض پنجره تعداد تایل های متحرک و ثابت تعیین شده و در مدل های کتیبه دار و بدون کتیبه ارائه میشوند. از مهم ترین ویژگی های این پنجره ها می توان به اشغال نکردن فضای داخلی ساختمان در حالت باز اشاره کرد.

پنجره یو پی وی سی-sayanwin.com

پنجره یو پی وی سی لولایی

پنجره های لولایی یا کلنگی از قدیمی ترین انواع پنجره یو پی وی سی هستند که در لنگه های بازشونده آنها در جهت جلو یا عقب حرکت می کند. این مدل پنجره اگر به داخل باز شود، فضای زیادی را اشغال نموده و با پرده برخورد خواهد داشت. به همین دلیل برای فضاهای بزرگ و پنجره های بدون پرده کاربرد بیشتری دارند. پنجره های کلنگی در مدل های تک حالته و دو حالته ارائه میشوند. مدل های تک حالته تنها در یک جهت حرکت می کند. در مدل های دو حالت می توان تایل متحرک را در جهت جلو و عقب افقی یا پایین و بالای عمودی حرکت دارد. متناسب با شرایط محیط می توان حالت باز و بسته شدن پنجره را تغییر داد.

پنجره یو پی وی سی فرانسوی

پنجره UPVC بازشو یا فرانسوی دارای دو لنگه متحرک بوده و با لولا به قاب متصل هستند. این پنجره ها مانند مدل های لولایی فضای داخلی را  در حالت باز اشغال می کنند و بیشتر برای فضاهای بزرگ، تراس و بالکن کاربرد دارند.

پنجره یو پی وی سی-sayanwin.com

پنجره یو پی وی سی تاشو

از مدرن ترین انواع پنجره می توان به مدل های تاشو یا آکاردئونی اشاره کرد. این پنجره ها که بیشتر در مقابل بالکن و تراس نصب میشوند، از چندین تایل مجزا تشکیل شده اند که با غلتک به ریل متصل شده اند. با حرکت اولین تایل در جهت بالا آن را از جای خود خارج نموده و می توان بر روی تایل کناری قرار داد. این روند برای تمام تایل ها انجام شده و ساختاری کاملا شبیه به ساز آکاردئون دارند.

پنجره ثابت

در محیط هایی که تنها ورود نور و روشنایی بیرون به داخل اهمیت دارد، از پنجره های ثابت استفاده میشود. این پنجره ها در واقع از چندین کتیبه تشکیل شده و هیچ لنگه متحرکی ندارند.

پنجره حفاظ دار

پنجره حفاظ دار در انواع مختلف لولایی و کشویی با شیشه های تک و دوجداره اجرا میشود. بر روی این پنجره ها پروفیل های کم عرض به عنوان حفاظ قرار میگیرد. حفاظ های نصب شده بر روی این پنجره ها منجر به افزایش مقاومت آنها در برابر ضربه شده و البته میزان نور و روشنایی محیط را کاهش می دهد. پنجره های حفاظ دار به دلیل استفاده بیشتر از پروفیل قیمت بالاتری دارند.

تمام مدل های پنجره UPVC با شیشه های سکوریت، لمینت و سندبلاست با رنگ و طرح های متنوع قابل تولید هستند. شیشه های لمینت در مقایسه با سکوریت استقامت و قیمت بالاتری دارد. پنجره های تولید شده با شیشه های طرح دار سندبلاست چون بدنه لمینت داشته و با دانه های شن و ماسه طرح دار میشوند، قیمت بیشتری نسبت به شیشه های شفاف و بدون طرح دارند.

پروفیل یو پی وی سی

ساختار کلی پنجره یو پی وی سی از انواع مختلف پروفیل تشکیل شده که در کنار هم قرار گرفته و در نهایت قاب مقاومی برای شیشه را بوجود آورده اند. با توجه به مدل و نوع پنجره و نحوه باز و بسته شدن آنها، نوع پروفیل یو پی وی سی متفاوت است. انواع پروفیل upvc مورد استفاده در درب و پنجره عبارتند از:

  • پروفیل فریم:

این پروفیل ها برای دور قاب پنجره یو پی وی سی کاربرد دارند.

  • پروفیل مولیون:

این مدل پروفیل در پنجره های کشویی و فرانسوی دو و سه جداره کاربرد دارد و در مدل های مختلف 60 و 70 میلیمتری تولید میشوند.

  • پروفیل بازشو:

پروفیل بازشو یا S در درب های یو پی وی سی لولایی و کشویی بازشو کاربرد دارد.

  • پروفیل پنل:

این پروفیل ها که برای پوشاندن پنجره استفاده میشوند، در ارتفاع 100 میلیمتر و عر ض 20 میلیمتر عرضه میشوند.

  • پروفیل زهواره:

این مدل پروفیل دارای دو نوع تک جداره و دوجداره بوده و برای نگهداری شیشه استفاده میشوند.

این پروفیل ها از مشتقات نفت خام تولید شده و مانند پلاستیک فشرده و سخت هستند. برای افزایش مقاومت پروفیل ها در برخی از مدل ها از گالوانیزه نیز استفاده میشود. قطعه گالوانیزه درون پروفیل قرار میگیرد و می تواند به شدت مقاومت آن را در برابر برخورد ضربه افزایش دهد. پروفیل های دارای گالوانیزه با قیمت های بالاتری ارائه میشوند و وزن سنگین تری دارند.

پنجره یو پی وی سی-sayanwin.com

رتبه بندی پروفیل یو پی وی سی

پروفیل از مهم ترین اجزا در پنجره یو پی وی سی است و کیفیت آن برابر با میزان دوام و ماندگاری پنجره است. به همین دلیل بر اساس فاکتورهای مختلف پروفیل ها رتبه بندی میشوند و در نهایت با توجه به رتبه و کیفیت نرخ گذاری آنها انجام میشود. از مهم ترین عوامل در رتبه بندی پروفیل یو پی وی سی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شکل ظاهری پروفیل: هرگونه برآمدگی و تورفتگی و خط و خراشیدگی غیرطبیعی روی پروفیل نشان دهنده کیفیت پایین آنها است.
  • میزان قوس پروفیل: پروفیل یو پی وی سی باکیفیت نباید قوس طولی و عرضی بیش از یک میلیمتر داشته باشد. هر اندازه این قوس بیشتر باشد، ظاهری و ماندگاری پنجره یو پی وی سی نیز کمتر خواهد بود و درجه کیفی آن کاهش پیدا می کند.
  • جرم واحد طولی: با توجه به نوع و کلاس پروفیل، جرم آنها در هر واحد نباید از یک مقدار مشخص کمتر باشد. کم بودن جرم واحد طولی پروفیل به معنای کیفیت پایین آن بوده و رتبه کمتری بدست می آورند.
  • ضریب نفوذ صوت و حرارت: پروفیل یو پی وی سی باکیفیت عایق صوت و حرارت است. هر اندازه ضریب نفوذ صوت و حرارت در آنها بیشتر باشد، نشان دهنده کیفیت پایین بوده و رتبه کمتری کسب می کنند.
  • شکنندگی و استحکام پروفیل
  • میزان مقاومت در برابر حرارت و آتش سوزی
  • ثبات رنگ پروفیل در برابر تابش اشعه ماورابنفش

بهترین مارک پنجره یو پی وی سی

به دلیل کاربرد بسیار زیاد پنجره یو پی وی سی تک جداره و دوجداره، برندهای متعدد داخلی و خارجی در زمینه تولید این تجهیزات فعالیت دارند. محصولات این برندها با توجه به ضریب نفوذ صوت و حرارت، قوس طولی و عرضی، شکل ظاهری، میزان ثبات رنگ و غیره رتبه بندی شده و در نهایت قیمت گذاری میشود. با توجه به میزان کیفیت پروفیل های موجود در بازار، از بهترین مارک های پنجره یو پی وی سی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پنجره یو پی وی سی ویستا بست
  • پنجره یو پی وی سی وین تک
  • پنجره یو پی وی سی هافمن
  • پنجره یو پی وی سی ماکرووین
  • پنجره یو پی وی سی سی سیندژ
  • پنجره یو پی وی سی ایده آل
  • پنجره یو پی وی سی هوم لند
  • پنجره یو پی وی سی تویسر
  • پنجره یو پی وی سی آتاتک

سوالات متداول پنجره یو پی وی سی

  • پنجره یو پی وی سی ویستا بست
  • پنجره یو پی وی سی وین تک
  • پنجره یو پی وی سی هافمن
  • پنجره یو پی وی سی ماکرووین
  • پنجره یو پی وی سی سی سیندژ
  • پنجره یو پی وی سی ایده آل
  • پنجره یو پی وی سی هوم لند
  • پنجره یو پی وی سی تویسر
  • پنجره یو پی وی سی آتاتک

از مدرن ترین انواع پنجره می توان به مدل های تاشو یا آکاردئونی اشاره کرد. این پنجره ها که بیشتر در مقابل بالکن و تراس نصب میشوند، از چندین تایل مجزا تشکیل شده اند که با غلتک به ریل متصل شده اند. با حرکت اولین تایل در جهت بالا آن را از جای خود خارج نموده و می توان بر روی تایل کناری قرار داد. این روند برای تمام تایل ها انجام شده و ساختاری کاملا شبیه به ساز آکاردئون دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همین حالا پیام بدهید!
تماس